Rólunk

A Tri-Or Kft. története 1994-ben kezdődött, amikor is Ország Gyula egyéni vállalkozó a család tagjainak bevonásával megalapította a TRI-OR Ipari Kereskedelmi Ügyviteli Szolgáltató Bt.-t. Mint megannyi, ebben az időszakban induló vállalkozás, úgy a Tri-Or Bt. is a tulajdonosok családi házának pincéjéből indult. A Bt. alaptevékenységét a tüzeléstechnika, a szabályozás- és méréstechnika, valamint az ipari méretű kazánokkal kapcsolatos szolgáltatás területén végezte. Ennek keretén belül jött létre szerviz megállapodás először a Viessmann Fűtéstechnika Kft.-vel, majd később a Weishaupt Hőtechnika Kft.-vel.
1996-tól a vállalkozási forma átalakulását követően, TRI-OR Ipari és Ügyviteli Szolgáltató Kft. néven folytatja tovább a tevékenységét.
A képviselt márkák köre először a Buderus, majd később a Riello-val bővült.
Az ipari és a multinacionális vállalatoknál végzett szolgáltatásokkal kapcsolatos elvárásoknak megfelelően kialakításra és bevezetésre került a minőségirányítási rendszer, és megtörtént annak tanúsítása.
Az ALCOA Köfém Kft.-vel, az ipari tüzelőberendezések karbantartására kötött keretszerződéses feladatok elvégzése a szakember gárda létszámának bővítését igényelte. Ebben az időszakban alakult ki a jelenlegivel megegyező 8-9 fős állandó létszám.
A munkatársak elhelyezése szükségessé tette új telephely kialakítását. A megvásárolt családi házas ingatlan átalakításával, felújításával kialakult a vállalkozásnak jelenleg is helyet adó, önálló telephelyünk.
A megnövekedett létszám lehetőséget biztosított a tevékenységi kör kibővítésére. A tüzelőberendezések akkreditált emisszió mérése, a kazánházi gázjelzők szervizelése, és az épületautomatizálási rendszerek installálása jelentette a vállalkozásunk több lábon állását, és az ezzel járó biztonságot, és függetlenséget.
A képviselt gyártók termékpalettáján megjelentek a lakossági berendezések, amelyek következtében egyre több lakossági ügyfélkapcsolat jött létre.
A kibővült tevékenységi kör, és minőségre törekvő szolgáltatásunk iránti igény miatt nem okozott anyagi nehézséget az Alcoa-s keretszerződés megszűnése, valamint a gazdaságban bekövetkezett recesszió sem.
Az ipari és erőműi berendezéseken szerzett tapasztalataink nagymértékben elősegítették, hogy lehetőségünk legyen részt venni a MOL Százhalombatta telephelyén történt kazánházi beruházás Riello égőinek telepítési és beüzemelési munkáiban, majd azt követően pedig a rendszeres karbantartásában, és szervizelésében.
2011-ben a tevékenységünk kiegészítése és magasabb színvonalon történő végzése érdekében sikeresen pályáztunk eszközbeszerzésre, valamint a vállalati információs rendszerünk átalakítására.
Ugyancsak kapcsolt szolgáltatásként kezdtük el kazánházak és fűtési rendszerek üzemeltetését, valamint a megújuló energia hasznosító berendezések fűtési rendszerbe történő illesztésének szabályozástechnikai installálását.
A tevékenység bővítésén túl, az általunk megfelelő műszaki színvonalúnak és minőségűnek tartott új márkák képviseletének felvállalásával is szélesítjük a szolgáltatási palettánkat. (Wolf, Brötje)